Dobbeltparentes: Velkommen til Støvsugeposen 
– det smarteste sted at købe brugte varer til nypris!
                                                                                                 

 

 

 

Dobbelt klammeparentes: Skulle du være så letsindig at købe en centralstøvsuger af os af svensk fabrikat, kan vi garantere, at fabrikanten ligesom Støvsugeposen vil fralægge sig et hvert erstatningsansvar; vi vil desuden påstå, at du har misligholdt produktet, ved at anvende det til at støvsuge med.

Har du kommentarer, mail:
info@stoevsugeposen.dk
Dobbelt klammeparentes: Her kan du være sikker på at købe en godt brugt del til nypris. Du kan desuden være 100% sikker på, at NÅR den nye brugte del går i stykker, så skal vi gerne OVERFUSE dig og tale grimt og nedladende til dig.
Vi garanterer at vi IKKE vil rette os efter en evt. afgørelse i Forbrugerklagenævnet, således at du – hvis du har økonomi og overskud til det - må anlægge civilt søgsmål.

Afrundet rektangel: Denne side er lavet i frustration over et firma I Danmark, der ikke overholder almindelige etiske regler for handel mellem voksne mennesker i Danmark.
Der er forsøgt forlig, virksomheden har bedt om at få slettet bedømmelse på TRUSTPILOT.DK, hvorefter vi kunne finde en løsning. MEN DENNE AFTALE ER EJEREN af virksomheden OGSÅ LØBET FRA.
Desuden er min ejendom, centralstøvsugeren, konfiskeret; jeg må således betragte det som tyveri, at jeg ikke kan få udleveret min ejendom
SÅ UNDLAD AT HANDLE MED DENNE VIRKSOMHED

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                          

 

                

 

 

 

 

 

 Dette er en klageside – så kan selv advokater også forstå det når nu de heller ikke kan læse indenad!!!!!

Nyt nyt… følg sagen på TWITTER! Nu også på facebook og www.trustpilot.dk  

Push 2 Check

gratis besøgstællerTest your Internet connection speed at Speedtest.net                                                         Næste side er udkommet…

 

Links: www.univac.eu  www.jankragh.dk  www.heskjaer.eu  www.hadeside.stoevsugeposen.dk http://cam.jankragh.dk

ZIP Stat
Flere...