Svensk

MC900339816[1]Centralstøvsuger?

Nej tak!

 

Denne side informerer om en centralstøvsugers fortræffeligheder eller mangel på samme!

Forsøger at informere så selv advokater kan forstå det uden de skal skrive smædebreve. Men ellers kan de jo hjælpes undervejs, dem der ikke kan læse indenad…

 

Tænker det er ved at være tid at informere familie, venner og arbejdskolleger om hvilken fantastisk god maskine jeg har købt – men det tager jo noget tid med 350 arbejdskolleger samt 800 elever   min arbejdsplads. Det ville jo være synd at flere skulle forære kr. 3500-4000 kr til den danske importør for en ubrugelig maskine.

 

Men for at forklare, hvorfor det er et dårligt køb for interesserede, så må man altså ikke støvsuge med vidunderet, det er den ikke designet til! Smart er det ifølge importøren samt den svenske fabrikant, det er næsten lige så smart som at have et udendørskøkken, som man ikke må lave mad på. Eller for den sags skyld, en bil man ikke må køre i, for så bortfalder garantien  fordi varen er blevet misligholdt ved at blive benyttet til dens formål. Forstå det, hvem der kan, jeg kan ikke.

Støvsugeren holdt til 2 ganges støvsugning af 150 m2.

 

Hvis du så som handelsdrivene i Danmark ydermere sviner kunden til, lyver overfor Forbrugerstyrelsen samt råber og skriger af dig fra baglokalet, får sit personale (Mor?) til at lyve dig op i dit åbne ansigt om, at man ikke er tilstede (på trods af man lige har skreget som en gal), så er det åbenbart rigtig god kundeservice!

 

For god ordens skyld skal det nævnes her, at der IKKE er nævnt nogen navne; dette er mest for diverse advokater, der er så pengeliderlige, at de OGSÅ gerne tager munden for fuld og sender diverse smædeskivelser af sted med henvisning til nogle latterlige paragrafer.  Selvom man ikke er advokat er det OGSÅ muligt at læse skrivelser med §-henvisninger som ikke dækker over hverken hvad der står skrevet, eller noget som helst andet. Samt truer med fængselsstraf for bagvaskelse og overtrædelse af en eller anden tilfældig paragraf. FØJ for helvede siger jeg bare!

Tjaeehhhh, som advokat er det åbenbart legalt at komme med grundløse trusler. Gad vide om det er en erhvervsskade af at omgive sig med kriminelle?

 

Vend snart tilbage!

 

Klik her for kommentarer

Push 2 Check

 

 

 

Links: www.univac.eu  www.jankragh.dk  www.heskjaer.eu  www.hadeside.stoevsugeposen.dk http://cam.jankragh.dk www.skylies.dk